Årsfesten går av stabelen på lørdag 28. januar! Meld deg på nå!

Klubbens årsfest nærmer seg. Endelig skal vi få møte hverandre i pent antrekk uten å være opptatt av puls, frekvens og watt! Her blir det skuldrene nede, hyggelige folk og trivelig stemning. Hvit gruppe med festkomiteleder Kjell-Erik Skalleberg i spissen, har fått æren av å rigge til årets fest. Vi vil sørge for en fest hvor alle kan hygge seg med trivelige sykkelvenner. I fjor var det ca 40 medlemmer som hadde en minnerik aften sammen – i år regner vi med 60! Så det er bare å melde seg på straks!

Det blir god mat fra et rikholdig koldtbord med passende drikke til, det blir hyggelig musikk, det blir taler, det blir overraskelser – kort sagt: Det blir en årsfest du kan glede deg til!

Festen blir også i år i lokaler som nærmest er skreddersydd for Sykleklubben, nemlig lokalene til Locus på Stub. Adressen er Leif Weldingvei 20, 3208 Sfj.

Din egenandel for denne flotte årsfesten er kun kr 250. Det betaler du inn til klubbens konto nr. 6272 05 52545 innen 15. januar. For dette får du en aperitiff, tilgang til et supert koldtbord, 2 glass øl eller vin og samvær med feststemte syklister!

Og du – hvis du ønsker å bidra med et innslag; så er det veldig velkomment! Når det er Hvit gruppe som arrangerer årsfesten; så hadde det vårt fint med noen bidrag fra Rød gruppe, Sort gruppe – og kanskje også fra noen Grønne? Da hadde vi dokumentert at Sykleklubben, DET er et fargerikt fellesskap! Hvis du og/eller gruppen din ønsker å bidra; så ta kontakt med Kjell-Erik Skalleberg; 91301706 eller kjell-erik@sandefjordbredband.net.

Vi gleder oss til å se deg på årsfesten på lørdag 28.1. kl 1900. Velkommen!