Gul

Gul gruppe

Et treningsfellesskap for medlemmer av Sandefjord Sykleklubb

Gul gruppe har et godt treningsmiljø og er tilpasset nye syklister.  Gjennomsnittsfarten vår ligger vanligvis på ca. 20-23 km/t, men vi tilpasser farten etter kjøreforholdene og alle i gruppen. Gruppens hovedfokus er at alle skal bli ivaretatt på en god måte og at alle skal trives. Bli med oss på tur :). Gul gruppe har faste treningstider og oppmøtesteder:

– Torsdager : kl. 17.30. Oppmøte: Idrettens hus
– Søndager  : kl. 10.00. Oppmøte: Torvet
Treningsturene våre varer som regel ca. 2-2,5 timer.

Facebook-gruppen vår heter : SSK-Gul.  Amy Edvardsen er gruppeleder. Hun er på Facebook og kan kontaktes enten ved en melding via Messenger eller ved å sende en epost til: amyedva@yahoo.no.

VIL DU BLI MED I GUL GRUPPE ?

Gul gruppe i Sandefjord Sykleklubb ønsker alle velkommen som vil begynne å sykle.  Vi oppfordrer alle interesserte til å melde seg i Sandefjord Sykleklubb og blir med oss i Gul gruppe på flotte turer der vi tilpasser farten til alle som er med 🙂

Gå tilbake til hovedsiden: www.sandefjord-sykleklubb.no, klikk på “boksen” : “Vil du begynne å sykle”, fyll ut innmeldingsskjemaet og send innmeldingen.

Så går du til Facebook-gruppen: “SSK-Gul”, klikker på: “Meld deg inn i sykleklubben” – så blir du i løpet av kort tid klar til å være med på vår neste tur dersom du ønsker det :). Dessuten kan du som medlem av Facebook-gruppen vår stille spørsmål, få svar og dessuten komme med innlegg og synspunkter som du har lyst til å poste 🙂
Etter at du har meldt deg inn i Sandefjord Sykleklubb vil du få tilsendt betalingsanvisning for medlemskontingent osv.  Medlemskontingenten i 2018 er Kr. 550 for enkeltmedlem og 1200 for familie.

Du kan besøke vår Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/sskgul