Meld deg inn i Sykleklubben!

Meld deg inn i din lokale sykleklubb!

Nedenfor kan du fylle ut informasjonen vi trenger for å registrere deg som nytt medlem i Sandefjord Sykleklubb. Fødselsdag skal skrives dd.mm.åååå (kan avvike om du har annet språk enn norsk på enheten du bruker).

Du er velkommen som medlem hos oss enten din sykkelinteresse er å være med i et treningsfellesskap, barne- og ungdoms-idrett, turer og/eller ritt på litt trent, middels trent eller høyere nivå, veterankonkurranser eller sykling på elitenivå. Ved å delta på våre treninger og våre møter vil du raskt møte gode venner og bli en del av et sosialt sykkelmiljø.

Vår trening for rekrutter starter det året de fyller 8 år for terreng/12 år for landevei. Et medlemskap hos oss gir deg fordeler hos Spinn Sykkelshop og E2 Trening. Vi har lite krav til ordinær dugnad, men foreldre/ voksne medlemmer vil bli spurt om å være vakt eller utføre øvrige arbeidsoppgaver på 2 eller flere sykkelritt som sykleklubben vår arrangerer i løpet av en sesong.

Årskontingenten for 2022 er Kr. 650,- for enkeltpersoner og Kr. 1200,- for familiemedlemskap.

Etter at du har fylt ut og sendt skjemaet nedenfor, gjør vår medlemsansvarlig følgende:

  • Du blir registrert som medlem
  • Du mottar en epost-bekreftelse og et velkommen-brev med nyttig informasjon
  • Du mottar en epost med informasjon om hvordan du betaler medlemskontingenten

Dersom du har spørsmål om medlemskap hos oss, våre treningsgrupper, våre treninger, våre arrangementer m.v. , er du hjertelig velkommen til å kontakte medlemsansvarlig i Sandefjord Sykleklubb.

Vennlig hilsen
Medlemsansvarlig i Sandefjord Sykleklubb

Roy Kjønnerød

Tlf.    : 90743511

Epost: medlem@sandefjord-sykleklubb.no

Hvis personen er under 18 år, skriver du inn i tekstfeltet under ‘Melding’ følgende informasjon om begge foreldre: Navn, e-postadresse og telefonnummer.

[contact-form-7 id=”64″ title=”Innmelding”]